Komunikasi karo Supplier? Supplier
Jally Mr. Jally
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:00-86-13302658866 Email:sales01@xhc-heater.com
Produk Unggulan
Babagan awake dhewe

Shenzhen Xinghongchang Electric Co., Ltd. dibangun ing taun 1996, minangka produsen elektro pemanasan profesional sing dumunung ing Huizhou. Kanthi luwih saka 22 taun ngasilake unsur-unsur pemanas, kita khusus ing bidang film pemanasan sing adoh, sing ndadékaké sumber energi inovasi ing sistem.


W ith R & D tim lan fasilitas profesional, kita bisa kanggo Pabrik, kaca lan sumber kanggo kita pelanggan karo banget kualitas Far Infrared Heating Film.We wis certificated ing BV, ISO9001, ISO14001, OHSAS18001.And Produk kita wis tak persetujuan CE, RoHS, UL, MET, ETL, lan liya-liyane.


Prodhuk XHC sing berkualitas lan kompetitif saka produk XHC nggawe kita dadi mitra dagang paling misuwur ing dunya kayata Samsung, LG, Kohler, Panasonic, BROAN, lan liya-liyane. We are 100% willing and interesting ing tuwuh munggah karo saben klien kita bebarengan.

Ndeleng Liyane Ngunjungi Pabrikku
Babagan awake dhewe

Shenzhen Xinghongchang Electric Co., Ltd. dibangun ing taun 1996, minangka produsen elektro pemanasan profesional sing dumunung ing Huizhou. Kanthi luwih saka 22 taun ngasilake unsur-unsur pemanas, kita khusus ing bidang film pemanasan sing adoh, sing ndadékaké sumber energi inovasi ing sistem.


W ith R & D tim lan fasilitas profesional, kita bisa kanggo Pabrik, kaca lan sumber kanggo kita pelanggan karo banget kualitas Far Infrared Heating Film.We wis certificated ing BV, ISO9001, ISO14001, OHSAS18001.And Produk kita wis tak persetujuan CE, RoHS, UL, MET, ETL, lan liya-liyane.


Prodhuk XHC sing berkualitas lan kompetitif saka produk XHC nggawe kita dadi mitra dagang paling misuwur ing dunya kayata Samsung, LG, Kohler, Panasonic, BROAN, lan liya-liyane. We are 100% willing and interesting ing tuwuh munggah karo saben klien kita bebarengan.

Ndeleng Liyane Ngunjungi Pabrikku
Produk anyar
Rigorous Testing

High quality products

Online Support 24/7

Support online 24 hours

Just in Time Delivery

Punctual delivery

Quality Qualified

Good quality is safer

Daftar Produk Related

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki

粤ICP备11026207号