Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Jally Mr. Jally
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:00-86-13302658866 email:sales01@xhc-heater.com
Produk Artikel
Tentang Kami

Shenzhen Xinghongchang Electric Co., Ltd. diwangun di 1996, mangrupikeun produsén unsur pemanasan profésional di tempat lokasina di Huizhou. Kalayan pangalaman langkung ti 22 taun mroduksi elemen pemanasan kami ngahiji dina pilem film anu panas sareng anu panas pisan, anu ngalayangkeun sumber énérgi pikeun sistem pemanasan.


Ku tim R & D sareng fasilitas profésional kami, kami tiasa réncang, ngékpor sareng nyadiakeun supaya para nasabah urang sareng kualitas unggulan Inlmu Infrabeureum Pemanasan Film.We geus Certified di BV, ISO9001, ISO14001, OHSAS18001.And Produk kami parantos ngagaduhan persetujuan CE, RoHS, UL, MET, ETL, jeung sajabana


Hual kualitas sareng harga kalapa produk XHC kami ngajantenkeun janten pasangan sadereg kana panyadia ku merk dunya, sapertos Samsung, LG, Kohler, Panasonic, BROAN, jsb. Kami 100% daék sareng metot dina tumuwuh kalayan tiap klien kami duaan.

Témbongkeun TAMBIH DEUI Didatangan Kilang kitu abdi
Tentang Kami

Shenzhen Xinghongchang Electric Co., Ltd. diwangun di 1996, mangrupikeun produsén unsur pemanasan profésional di tempat lokasina di Huizhou. Kalayan pangalaman langkung ti 22 taun mroduksi elemen pemanasan kami ngahiji dina pilem film anu panas sareng anu panas pisan, anu ngalayangkeun sumber énérgi pikeun sistem pemanasan.


Ku tim R & D sareng fasilitas profésional kami, kami tiasa réncang, ngékpor sareng nyadiakeun supaya para nasabah urang sareng kualitas unggulan Inlmu Infrabeureum Pemanasan Film.We geus Certified di BV, ISO9001, ISO14001, OHSAS18001.And Produk kami parantos ngagaduhan persetujuan CE, RoHS, UL, MET, ETL, jeung sajabana


Hual kualitas sareng harga kalapa produk XHC kami ngajantenkeun janten pasangan sadereg kana panyadia ku merk dunya, sapertos Samsung, LG, Kohler, Panasonic, BROAN, jsb. Kami 100% daék sareng metot dina tumuwuh kalayan tiap klien kami duaan.

Témbongkeun TAMBIH DEUI Didatangan Kilang kitu abdi
Produk anyar
Rigorous Testing

High quality products

Online Support 24/7

Support online 24 hours

Just in Time Delivery

Punctual delivery

Quality Qualified

Good quality is safer

Daptar Produk patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan

粤ICP备11026207号